Zwevend werkblad in whitewash op massief vuren, door Menno

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Menno

Menno

NL

Gemiddeld

2 minuten

Creëer een zwevend werkblad effect in je werkruimte

Ben je op zoek naar een unieke en ruimtebesparende oplossing voor je werkruimte? Ontdek hoe Menno een zwevend werkblad zonder poten heeft gerealiseerd met een prachtige whitewash afwerking op massief vuren, perfect afgestemd op zijn interieur.

Het proces van Menno's project

In dit inspiratieproject heeft Menno een sfeer van rust en eenvoud gecreëerd door een zwevend werkblad te installeren dat lijkt te zweven langs de muur. Het massieve vurenhout is op maat gezaagd door TOSIZE.be en door Menno zelf vakkundig afgewerkt met een subtiel whitewash effect. Dit geeft het werkblad een frisse uitstraling, terwijl de houtnerven nog mooi zichtbaar blijven.

De opbouw en uniciteit van het werkblad

Menno koos voor een slanke, moderne uitstraling door het werkblad te construeren zonder zichtbare steunen of poten. De beugels zijn netjes weggewerkt, wat het werkblad een zwevend effect geeft. Door de maatwerk diensten van TOSIZE.be paste het blad perfect op de gewenste muur.

De juiste sfeer in de werkruimte

Menno heeft het zwevende werkblad geïnstalleerd in een kamer met een rustgevende uitstraling. De heldere witte muren complementeren de subtiele whitewash van het vurenhout en verankeren de ruimtelijkheid die door het zwevend ontwerp wordt gecreëerd.

De voordelen van zelf een werkblad maken

Door zelf een werkblad te maken, zoals Menno deed, krijg je controle over de maatvoering en materiaalkeuze. Menno koos voor massief vuren vanwege de robuuste kwaliteit en de natuurlijke uitstraling. Door zelf de afmetingen te bepalen, past het blad perfect en blijft het binnen budget.

Klassieke schoonheid met een moderne twist

Menno's project is volledig afgerond en straalt een moderne, minimalistische stijl uit. De whitewash behandeling geeft het massieve vuren een tijdloze en toch hedendaagse allure, waardoor het in veel interieurstijlen past.

Voordelen van Vuren Timmerpaneel

Vuren hout staat bekend om zijn sterkte en lichtheid, waardoor het ideaal is voor veel doe-het-zelf projecten. Menno heeft met het kiezen voor een 28 mm dik vuren timmerpaneel een stabiel en duurzaam werkoppervlak gecreëerd, geschikt voor allerlei taken.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Menno en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

286,48 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken