Zwevend bureau van Timmerpaneel, door Charlie

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Charlie

Charlie

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Om de werkkamer van ons huis optimaal te benutten heb ik samen met mijn vader een floating desk gemaakt. Door zeer secuur pas een meet werk hebben we uiteindelijk een fijne werkplek kunnen creëren met een zee van ruimte. De uitdaging zat ‘em vooral in het op maat zagen van de randen aangezien de muren in ons huis niet kaarsrecht zijn. Het vuren bureaublad leunt op balken die aan de muur zijn bevestigd wat voldoende steun biedt.

Hoe heb je het bureau gemaakt?

Door de 4,o cm dikke balken waterpas aan de muur te bevestigen met schroeven die ver genoeg de muur in gaan, hebben we een rand gemaakt waar het tafelblad op kan rusten. Vervolgens hebben we een uitsparing uitgezaagd door met een cirkelzaag de randjes netjes recht af te zagen. Bij scheve muren is het van essentieel belang om de ruimte eerst goed op te meten. Hiermee voorkom je dat je per ongeluk te veel hout wegzaagt.

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen zijn 240,0 cm bij 80,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Charlie en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

388,44 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken