Zwart tafelblad voor speelgoedlade en bureau, door Charlotte

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Charlotte

Charlotte

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Charlotte heeft voor haar zoontje een bureau en een speelgoedlade gekocht. Zij heeft er een zwart meubelpaneel opgelegd waardoor het een hele andere look krijgt. Op deze manier past het kindermeubel mooi bij de rest van de meubels in huis. 

Het tafelblad en bureau van Charlotte

We kochten een bureau en een speelgoedlade bij Petite Amelie en hebben hierop een zwart blad gemaakt van een meubelpaneel van TOSIZE.be. We zijn er superblij mee, en ons zoontje al helemaal!

Hoe ik dit project gemaakt heb

We kochten speelgoedkist/lade en kindertafel Brise bij Petite Amelie. De afmetingen voor het blad waren 130,0 x 48,5 cm. We hebben gekozen voor het zwart eiken meubelpaneel. Alle zijkanten zijn afgewerkt met ABS band in de bijpassende kleur. Het blad is perfect passend bij onze andere meubels. Op de bovenkant van zowel het bureau en de speelgoedkist hebben we zelfklevende antislip buffers geplakt, dit voorkomt dat het blad kan schuiven en zo hoefden we het blad niet vast te schroeven.

Afmetingen van mijn DIY project

130,0 × 38,5 × 51,8 cm (LXBXH)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken