Zwart eiken maatwerk vakkenkast met TOSIZE Furniture, door Romy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Romy

Romy

NL

Makkelijk

2 minuten

Romy beschrijft in dit DIY project hoe gemakkelijk het is om zelf jouw vakkenkast op maat te ontwerpen en in elkaar te zetten! Ze koos de afmetingen die passen in de ruimte en maakte zelf de indeling van de vakken met de handige 3D configurator. De kast werd volledig op maat gemaakt en als compleet bouwpakket geleverd. In een avondje zat alles in elkaar! Lees hieronder meer over de ervaring van Romy.

Omschrijving van Romy

Een prachtige vakkenkast met 4 gesloten deuren met druksysteem. Vakken zijn allemaal zelf ontworpen door de afmetingen online in te voeren. Je krijgt dan een makkelijk 3D overzicht van je kast zodat je goed kan inbeelden hoe de kast er uit komt te zien. Via de website kan je gemakkelijk plankjes schuiven en of toevoegen. Wij hebben gekozen voor blinde deuren met een druksysteem wat een strakke uitstraling geeft aan de kast. Al het materiaal is van top kwaliteit!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Wij hebben de kast in een avondje met z’n 3en in elkaar gezet. Was super makkelijk om te doen en gebruiksaanwijzing was heel duidelijk en overzichtelijk gemaakt. Op de pallet waren alle onderdelen op volgorde gestapeld zodat je niet door alles heen moet zoeken. Op alle onderdelen staat een nummer die overeen komt met de voorbeeld foto op de gebruiksaanwijzing. Mocht je hier niet uitkomen zijn alle onderdelen ook voorzien van een QR code. Erg makkelijk!

Afmetingen van mijn DIY project

225,0 x 250,0 x 40,0 cm (H x B x D)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

3056,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken