Zelfgemaakte kast deuren van wit betonplex, door Arjen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Arjen

Arjen

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Onze nieuwe kast had net wat te weinig bergruimte uit het zicht. Door voor een gedeelte deuren te maken kunnen we onder andere het speelgoed van onze kleine goed opbergen.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

We wilden graag een materiaal dat we niet verder af hoefden te werken en tegen een stootje kon. Het witte betonplex voldeed aan de wensen en past bovendien mooi bij de kast. Het materiaal is niet overal verkrijgbaar en door zijn hardheid alleen met een professionele zaag goed te verwerken. Door de deuren exact in te meten en op maat te bestellen was het alleen nog een kwestie van scharnieren inkrozen, deuren afhangen en handgrepen maken.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

De kast is 2,1 m hoog en 2,5 m lang

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Arjen en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

398,22 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken