Zelfgemaakte hangende wandplanken in de zithoek, door Karen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Karen

Karen

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een simpele 'klus', maar met groots resultaat. We hadden in onze nieuwbouwwoning een enorm kale muur die nodig wat warmte nodig had. Aangezien we gek zijn van multiplex, wist ik direct dat ik dat aan de muur wilde. We bestelden heel gemakkelijk de planken bij opmaatzagen.nl en hingen ondertussen plankhouders op in mooi zwart staal. De planken maakten het helemaal af en inmiddels doen ze dienst als bewaarder van onze favoriete accessoires.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Dit was natuurlijk heel simpel: de plankdragers werden eerst gepositioneerd over de breedte van de muur, uitgetekend en opgehangen. Veel gaten boren dus! Vervolgens heb ik een mooie maat multiplex populier plank gekozen en dit direct besteld bij OPMAATZAGEN.nl. Binnen twee weken waren de planken onbeschadigd binnen gekomen en konden ze direct op de plankdragers worden gelegd. Vervolgens kon het decoreren beginnen en zie hier: het eindresultaat. Een makkelijke 'klus' voor iedereen met groots resultaat.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Er is gebruik gemaakt van planken van 120 x 30 cm. In totaal hebben we zes planken opgehangen.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Karen en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

245,44 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken