Zelfgemaakt half-zwevend bureau voor twee tieners, door Alex

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Alex

Alex

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Lang bureau voor op gezamenlijke werkkamer van twee tieners. Helemaal geschikt voor het huidige thuis onderwijs. Inclusief opbergruimte voor papieren, pennen etc. en met stopcontacten.

Industrieel half-zwevend bureau zelf maken

Al het hout, berken multiplex van 12 mm, heb ik op maat laten zagen bij OPMAATZAGEN.nl. De onderdelen heb ik met behulp van houtlijm en schroeven aan elkaar gezet. Alle verbindingen zijn onzichtbaar.

Vervolgens heb ik de elektriciteit aangesloten. De gaten voor de stopcontacten heb ik met een zeven gaten zaag gemaakt. Voordat de opbergruimte op het bureau is gelijmd is alles nog in 3 lagen matte transparante lak gezet. Het geheel staat op schragen en is aan de muur bevestigd

Een half-zwevend bureau op maat

249,0 x 60,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Alex en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

343,11 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken