Zelf gemaakte kast voor in de speelkamer, door Sandra

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Sandra

Sandra

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

We hebben in de nieuwe speelkamer een vaste kast gemaakt voor het speelgoed. Mijn vader heeft de kast op maat uitgetekend en via OPMAATZAGEN.nl al het hout besteld. En als alles dan past is het geweldig! Op de deuren hebben we lijsten gezet omdat we een meer oudere look voor de kast willen.

Speelkast van MDF gegrond

We hebben eerst een bouwtekening gemaakt. Toen al het hout besteld. Toen de onderkast in elkaar gezet en daarna de bovenkast gemaakt en erop vast gemaakt. Dan op zijn plek en vast aan de muur. De scharnieren erop en de deuren geplaatst. Toen de deuren er weer afgehaald en de lijsten erop gemaakt. De planken waren allemaal precies op maat gezaagd en het past perfect! De planken waren al de in de grondverf geleverd dus dat scheelt werk. De kopse kanten hebben we twee keer gegrond. Daarna aflakken en alles weer erin hangen. We zijn zeer tevreden met de kast.

De afmetingen van de kast

De kast is 240,0 cm hoog. 100,0 cm breed en met de deuren 52,0 cm diep. De diepte van de vakken is 48,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Sandra en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

564,78 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken