Van simpel naar stoer… met vuren timmerpanelen, door Willem

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Willem

Willem

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

We hebben een nieuwe tv hoek gemaakt van een stalen rek met houten planken, die door jullie op maat gezaagd waren. De planken betroffen een uitstekende kwaliteit.

Legplanken van vuren

We hebben een nieuwe tv hoek gemaakt door het plateau van de houtkachel te verlengen. We kochten een los stalen boekenkastframe en de planken, bestelden we op maat gezaagd bij jullie. Met een decoupeerzaag hebben we zelf de hoekjes eruit gezaagd, zodat deze in het frame zou passen. Ook hebben we de vuren houten planken zelf in de gekleurde verniswas gezet, zodat de planken een andere stoere look kregen. Niet alleen de tv konden we in dit rek kwijt, maar ook onze herinneringen...

De afmetingen van het project

De planken waren 164,0 x 38,0 x 4,0 cm. Het totale rek is 164,0 x 38,0 x 200,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Willem en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

497,12 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken