Vakkenkast TOSIZE Furniture MDF gerond op maat, door Sandra

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Sandra

Sandra

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Sandra

Ontzettend handig zelf samen te stellen in de configurator, zo is onze kast helemaal voor ons perfect op maat gemaakt. Het pakket is voor het huis geleverd en de instructies zijn zeer simpel. Er zit een verhuisdeken bij waarop je alle planken kan leggen. Wij hebben gekozen voor MDF gegrond. Nadat we de kast hebben gemonteerd hebben we de naden gevuld met vuller en daarna twee keer geschilderd in dezelfde kleur als de muur. We hebben nog een paar spotjes ingebouwd, die middels een afstandsbediening werkt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Binnen een paar uur gemonteerd, alle naden gevuld met allesvuller. Daarna alles licht geschuurd en de kast eerst geverfd zonder de deurtjes. De deuren hebben we op schragen geverfd, daarna de deurtjes gemonteerd en een tweede keer alles geverfd. De spotjes hebben we gemonteerd en middels een gat aan de achterkant van de kast met elkaar verbonden. De kast is daarna nog aan de muur vastgezet middels schroeven en pluggen, dit hebben we achter de twee deurtjes bovenin gedaan zodat je het niet ziet

Afmetingen van mijn DIY project

Materiaal: MDF Gegrond 30 mm Afmetingen: 238,0 x 180,0 x 35,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1524,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken