Vakkenkast op maat met TOSIZE Furniture met zelfgemaakt bureau, door Nathalie

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Nathalie

Nathalie

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Nathalie

Super mooie vakkenkast met bijhorende bureau in MDF 38 mm Wij kozen voor de wit gegronde versie met MDF van 38 mm. Om de kast te maken online hebben we deze eerst in het zwart gezet . Dit maakte het visueel makkelijker qua verdelingen. Wij hebben gekozen om de kast niet te verlijmen. Ze heeft voldoende stabiliteit en zo kan het nog verhuisd worden. Afwerking met witte siliconen geeft het mooiste effect. Top service en waar voor je geld! Dank je.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het was een leuke ervaring. Volg het stappenplan en sorteer eerst alles netjes op nummer. Dat is even uitzoeken. Vervolgens kan je aan de slag met de opbouw. Dit duurde ongeveer een 4 tal uurtjes. Eens de kast netjes in elkaar staat kan je starten met de schilderwerken Wij kozen voor sigma verf mat Ral 9003 en hebben de kast 2 lagen gegeven. Dus opbouw en schilderen nam 3 dagen in beslag. Wij zijn er echt heel blij mij. Super goede ervaring!

Afmetingen van mijn DIY project

B: 220,0 cm
H: 235,0 cm
D: 43,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1722,45 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle meubels bekijken