Vakkenkast in prachtig pastelroze geschilderd, door Claudia

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Claudia

Claudia

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Claudia

We hebben voor ons nieuwe huis een vakkenkast ontworpen met onderaan deurtjes om speelgoed en knutselspullen uit het zicht op te bergen en bovenin kunnen we leuke deco spulletjes neerzetten. Het in elkaar zetten van de kast was goed te doen. We hebben de naden daarna met kit dichtgesmeerd en de kast in dezelfde kleur als de muur gelakt. Het was handig om zelf de afmetingen van de kast te kunnen bepalen en we zijn blij met het resultaat! :)

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben voorbeelden van vakkenkasten op de site bekeken en ons daardoor laten inspireren. In de configurator op de site konden we vervolgens makkelijk de gewenste maten en het aantal vakken samenstellen. We hebben gekozen voor een kast van gegrond mdf. De kast kwam goed verpakt binnen op een pallet. We hebben de onderdelen in elkaar gezet wat goed te doen is (er zit een duidelijke instructie bij), vervolgens de naden met kit dichtgesmeerd en de kast in dezelfde kleur als de muur gelakt.

Afmetingen van mijn DIY project

240x180x36 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1370,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken