Vakkenkast achter de toonbank, door Frank van Labels for Little Ones

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Frank

Frank

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving van KLANTNAAM

Omdat de winkel van Frank ging verhuizen was hij op zoek naar mooie kasten voor de inrichting. Naast de grote wandvullende kast van 10 meter heeft hij ook een kleinere kast besteld voor achter de toonbank. Nu zijn alle rommeltjes netjes opgeruimd!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Via de 3D configurator heeft Frank de vakkenkast ontworpen. De afmeting van de toonbank was al bekend, dus dat hij zelf de afmetingen van de kast kon bepalen was in dit geval echt een uitkomst. De indeling is vrij simpel: 5 vakken met daarin dubbele deurtjes, en wat lage, open vakjes daarboven. In de vorige winkel was het altijd lastig om de toonbank netjes en opgeruimd te houden. Deze kast zorgt ervoor dat dit een stuk makkelijker gaat!

Afmetingen van mijn DIY project

112 x 395 x 50 cm (HxBxD)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

2812,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken