Unieke TOSIZE Furniture maatkast, door Design Studio Nu

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Nathalie

Nathalie

NL

Gemiddeld

2 minuten

In dit DIY project deelt Design Studio Nu haar ervaring met de maatwerk kasten van TOSIZE Furniture. Ze laten zien dat je met een goede en betaalbare basiskast een fantastisch uniek design kan neerzetten. De kast is door henzelf ontworpen in de 3D configurator en daarna geupgrade met spuitwerk en massief eiken latten. Hiermee laten ze zien dat de eenvoud van configureren, de snelle levertijd en hun eigen touch ze een kwaliteit hoogwaardig en uniek prooduct in een zakelijk project kunnen toepassen.

Omschrijving van Design Studio Nu

Bij een van onze werkbezoeken liet Bauke hun nieuwe product zien. Want naast het op maat laten zagen van plaatmateriaal kun je er ook terecht voor maatwerkkasten. De TOSIZE furniture kast bleef in ons achterhoofd totdat wij de gelegenheid hadden deze kasten toe te passen in een van onze zakelijke interieurprojecten. We besloten een mdf kast op maat te ontwerpen met open vakken en deuren. De kopse kanten hebben wij afgewerkt met massief eiken latten en de deuren zijn voorzien van houten handgrepen uit onze eigen collectie. We kozen voor Stick Square in eiken in maat 2 (7,5 cm)

Hoe ik dit project gemaakt heb

De kasten werden bezorgd en op dat moment hebben we de kasten laten spuiten, wit RAL 9010. Je zou ook prima de kast zelf kunnen schilderen mocht je zelf deze opzet willen volgen. Vervolgens hebben we de kasten in elkaar gezet volgens de bijgeleverde instructies en met de montage benodigdheden. De latten bevestigden wij aan de voorzijde en zijkanten van de kast wat een mooi 3D effect en een mooi samenspel geeft met de houten handgrepen. We deden dit met houtlijm en er vervolgens nagels in te tacken. Het kleine gaatje smeerden we dicht met kneedbaar hout in de eiken kleur. Dit is bijna niet meer zichtbaar hierdoor. Tenslotte bevestigden wij op de deurtjes houten handgrepen. We kozen bewust voor dezelfde diepte van de latten als de grepen diep zijn. In dit geval is dat 3 cm. Bij het opbouwen van het meubel zagen we direct wat een toegevoegde waarde deze details hebben om een unieke uitstraling te creëren.

De handgrepen van Design Studio Nu kun je hier bekijken en shoppen!

Afmetingen van mijn DIY project

Hoogte 131,9 cm
Breedte 162,0 cm
Diepte 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

823,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken