TV meubel op maat met TOSIZE Furniture in MDF, door Tamara

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Tamara

Tamara

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Tamara

Wij hebben een mooi tv meubel op maat besteld van TOSIZE Furniture. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de kast. Het was super mooi gegrond. En de planken zijn echt recht gezaagd. Tevens is de kast makkelijk in elkaar te zetten. Wij zijn in meerdere woonwinkels geweest, daar konden wij niet vinden wat wij voor ogen hadden. Bij TOSIZE.be konden wij gemakkelijk ons idee omzetten naar een kast. Wij hebben nu het voor ons perfecte tv meubel. Hij is mooi, praktisch en met genoeg opbergruimte.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Op de website zijn wij eerst gaan zoeken naar voorbeelden. Hier zagen wij dat er heel veel mogelijk is. Hier hebben wij ons idee tot leven zien komen. Daarna hebben wij een kast uitgezocht die het meest lijkt op de kast die wij in ons hoofd hadden. Daarna was het heel makkelijk om de gewenste maten in te vullen. Nadat wij de kast in elkaar hebben gezet was het alleen nog een kwestie van aflakken en de pootjes eronder monteren.

Afmetingen van mijn DIY project

230,0 x 60,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

789,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken