TOSIZE Furniture vakkenkast van MDF Blank, door Andre

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

AH

AH

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Andre

Een vakkenkast op maat met TOSIZE Furniture. Zelf ontworpen door de 3D configurator te gebruiken. Super handig, want zo past de kast precies tussen de twee ramen in. We kozen voor MDF Blank, zodat we de kast zelf wit konden schilderen. De kast werd netjes op een pallet thuis geleverd en het opbouwen ging heel soepel. Zelf hebben we nog een uitsparing voor een stopcontact gemaakt en spotjes in de vakken gemaakt. We krijgen heel veel positieve reacties en zijn er erg blij mee!

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben de kast in MDF Blank besteld zodat we de kast zelf de juiste kleur wit konden geven. Na het bezorgen van het pakket zijn we gestart met het opbouwen van de kast waarbij we direct de nodige uitsparingen hebben gemaakt voor stopcontacten en spotjes. Daarna eerst de kast in de grondverf gezet en daarna afgelakt in een witte kleur. Alle accessoires hebben nu een mooie plek en de kast is een echt pronkstuk in de woonkamer!

Afmetingen van mijn DIY project

H: 260,0 cm B: 215,0 cm D: 50,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

2491,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken