TOSIZE Furniture vakkenkast op maat, door Suzanne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Suzanne

Suzanne

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Suzanne

Wandkast voor in de woonkamer. We wilden graag een kast om wat dingen als decoratie in te zetten, maar ook om wat in te kunnen opbergen. Gezien ons interieur was een witte kast geen optie tegen de enige witte wand. Een zwarte te heftig en met groen werd het teveel groen. Dus een kast die in eigen kleur te schilderen was én modern. Dat is nu gelukt. Door zelf een strak ontwerp te hebben gemaakt en vervolgens de kleur af te stemmen op het interieur. Heel fijn!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ideeën opgedaan op pinterest en zelf gaan kijken welke maten passend zijn. Opgebouwd volgens beschrijving. Was al gegrond. Naden gevuld met acrylkit en opgeschuurd. Zelf tweemaal geverfd met de kleur pêche, dit hebben we ook op de wand van de keuken als kleur. Restant dat ik nog had van akoestisch wandpaneel op maat gemaakt en in twee vakken op de achterzijde geplakt. Nu nog leuk inrichten. Het is een mooi pronkstuk in de woonkamer!

Afmetingen van mijn DIY project

136,0 cm breed en 220,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1159,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken