Super mooi Eikenblad voor in de werk bus, door Quinten

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Q R

Q R

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Quinten wilde in zijn werk bus een tafel maken om diverse spullen kwijt te kunnen als hij fietsen repareert. Als plaatmateriaal koos hij voor op maat gezaagde Eiken Timmerpaneel, omdat dit hout wel tegen een stootje kan. Wil jij ook een tafel maken voor in je werkbus? Bekijk dan ter inspiratie naar het eindresultaat van Quinten!

Omschrijving van Quinten

Ik heb een werkbureau gemaakt met diverse kasten en een mooie eiken blad boven op. Het is een stevig blad wat tegen een stootje kan! 

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb dus een werkbureau gemaakt in mijn werkbus waar ik fietsen in repareer. Het blad moest groot genoeg zijn om diverse spullen kwijt te kunnen als ik aan het werk ben. Het is een mooi dik blad wat zeker tegen een stootje kan, van tevoren 2x afgelakt met houtolie zodat vuil er niet gemakkelijk in trekt. Het blad voldoet zeker aan verwachtingen en ziet er super mooi uit, net zoals op de foto's.

Afmetingen van mijn DIY project

Lengte: 160,0 cm

Diepte: 50,0 cm 

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Q R en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

287,40 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken