Stoere kinderkamer van Underlayment Fins Vuren

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

anne

anne

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een hoogslaper zonder poten op 170,0 cm hoogte met een plankje bij het hoofdeinde, leuke speelse afwerking bij het voeteneinde met zelfgemaakte ladder. Een kastombouw, bureau, zithoekje met rijdende bakken en pegboard als plankenwand.

Hoe heb je de kamer gemaakt?

Eerst alles bedacht en uitgerekend. Welke zijde komt voor? Uit welk hout kan ik de losse latten zagen? Hoe kom ik het beste uit om bij de balk te komen? Welke materialen hebben we verder nodig voor het bevestigen aan balk en muur? Op basis daarvan hebben we alles besteld. Vervolgens hebben we eerst de balken bevestigd aan de muur en met steigerpijp het geheel aan een balk aan het plafond bevestigd. De ladder was het meeste werk om deze in de juiste hoek te krijgen. Met de restanten hebben we pootjes voor onder de kasten gezaagd. Het op maat gezaagde hout was echt erg handig!

Wat zijn de afmetingen?

Wisselend, de kast van bekend warenhuis ingepakt met leren grepen is 180,0 cm x 80,0 cm x 40,0 cm. Bed: 230,0 cm x 80,0 cm. Bureau/kast/zithoek: 280,0 cm x 55,0/45,0/60,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van anne en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

646,92 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken