Speeltafel voor de treinbaan van de kinderen, door Niek

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Niek

Niek

NL

Heel makkelijk

1 minuut

In dit project laat Niek zien hoe hij met behulp van op maat gezaagd MDF 25mm een stevige speeltafel heeft gemaakt. Door L-profielen toe te passen weet opa zeker dat de kleinkinderen veilig kunnen spelen. En met deze speeltafel op maat hoeven ze ook nooit de treinbaan meer op te ruimen.

Omschrijving van Niek

De kleinkinderen komen regelmatig spelen bij opa en oma. De Lego trein is favoriet. Nadeel is dat het steeds moet afgebroken en opgeruimd. Nu kunnen ze heerlijk hun gang gaan en alles kan blijven staan

Hoe ik dit project gemaakt heb

Platen verlijmd en geborgd met kleine L profielen. Speciale lijm gekocht waarvan gezegd dat het voldoende steun zou bieden. Ik ga het meubel nog licht opschuren om de lijmresten te verwijderen. De kleinkinderen mogen dan los met bouwen en verven. Geen ingewikkeld project om te doen. Zonder L profielen was mooier, maar te kwetsbaar. Kinderen gaan op blad hangen e.d. vandaar dat ik er voor gekozen heb om in het midden nog twee steunen te maken voor de stevigheid. Het geheel staat strak tegen de wand en is heel stabiel geworden.

Afmetingen van mijn DIY project

80,0 x 200,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Niek en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

176,94 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken