Speelhoek van betonplex in een kastenwand

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Anneke

Anneke

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Nu onze zoon wat ouder is hebben we een speelhoek met stoeltje gemaakt, geïntegreerd in de bestaande kastenwand. Door een deel van de onderkasten weg te halen kon hier eenvoudig plaats worden gemaakt voor een bureau. Een doorlopende plank als blad maakt het één geheel. Door te kiezen voor betonplex is het geen probleem als onze zoon buiten de lijntjes wil kleuren!

Hoe heb je de speelhoek gemaakt?

Het bovenblad, het zijpaneel en het stootbord hebben we op maat besteld. Door alles precies op maat te bestellen hoefden we zelf (bijna) niets meer te zagen. Een uitsparing voor de plint, die hebben we zelf nog gemaakt. We hebben gekozen voor een onzichtbare constructie met deuvels. Een eerste keer dat we hiermee zouden werken, dus dat was even spannend. Maar het bleek heel eenvoudig. Gaten geboord, deuvels erin, lijm ertussen, in elkaar zetten en klaar! Voor de kabels hebben we de bestaande afwerking opnieuw gebruikt, om zo een mooie afwerking te hebben hiervoor.

Wat zijn de afmetingen geworden?

Lengte: 240,0 cm

Hoogte: 47,0 cm

Diepte: 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Anneke en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

233,78 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken