Speelgoedkast op maat van multiplex populier, door Els

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Els

Els

NL

Gemiddeld

1 minuut

Els heeft een kastje op maat gemaakt voor het opbergen van speelgoed. Door online gezaagd multiplex interieur populier te bestellen is het een relatief eenvoudig project. Maar hoe fijn is het voor kinderen om hun favoriete speelgoed te kunnen pakken en opbergen in hun eigen speelgoedkast op maat!

Omschrijving van Els

Ik was al een tijd op zoek naar een speelgoedkast waarbij het speelgoed mooi gepresenteerd wordt, op ooghoogte van de kinderen, zodat ze zelf het speelgoed kunnen pakken. De meeste bestaande kasten vond ik te diep of te duur.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Dit was voor mij vooral een oefenproject, omdat ik geen ervaren klusser / meubelmaker ben en in de toekomst een grotere kast van multiplex wil gaan bouwen. Ik heb gewerkt met deuvelverbindingen omdat ik aan de buitenkant geen schroeven wilde zien. Verder vind ik het mooi om aan de zijkanten de laagjes van het multiplex van de legplanken te kunnen zien. Ondanks enkele schoonheidsfoutjes ben ik tevreden over mijn eerste project en heb al veel ideeën voor volgende projecten.

Afmetingen van mijn DIY project

100,0 x 65,0 x 30,0  b x h x d

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Els en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

130,40 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken