Op maat gemaakte vakkenkast geschilderd met kalkverf, door Jillian

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Jillian

Jillian

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving van Jillian

Via de 3D configurator op de website heb ik een prachtige vakkenkast ontworpen voor in mijn keuken. Een aantal items wilde ik graag in de kast zetten en daarmee heb ik rekening gehouden bij het ontwerpen van de kast. De kast heeft onwijs veel opbergruimte en heeft alles wat ik graag wilde. Ik heb gekozen voor een vakkenkast van MDF gegrond en deze vervolgens geschilderd met kalkverf van het merk Betonlook in de kleur Lin Plus. 

Hoe ik dit project gemaakt heb

In de 3D configurator is vrijwel alles mogelijk en lukt het even niet staat Ivonne van TOSIZE.be voor je klaar om je te helpen. Ivonne luistert goed naar je wensen en heeft een aantal keer mijn ontwerp aangepast in de configurator. Niet dagen lang wachten, maar vaak dezelfde dag nog reactie. Echt heel fijn! Het pakket kwam aan als een bouwpakket en ben direct begonnen met het in elkaar zetten. Je krijgt een bouwtekening met hierbij een duidelijke handleiding. Alle onderdelen zijn genummerd en hierdoor is het in elkaar zetten niet moeilijk. Op de website staan verschillende instructiefilmpjes welke het in elkaar zetten van de kast nog makkelijker maakt. Na het in elkaar zetten heb ik de primer van het merk Betonlook aangebracht. Ondanks dat de kast MDF gegrond was, werd dit geadviseerd voor een betere hechting van de kalkverf. Doordat de kast al gegrond was, ging het aanbrengen van de primer heel gemakkelijk. Ik heb getwijfeld of ik de kast blank of gegrond zou bestellen vanwege de hogere kosten, maar ben achteraf heel blij dat ik toch voor gegrond heb gekozen. Vervolgens heb ik de kast met twee lagen kalkverf geverfd in de kleur Lin Plus. Op de deurtjes heb ik greepjes van Ikea bevestigd om te voorkomen dat er glimmende plekken op de deurtjes komen. De greepjes zijn in dezelfde kleur geverfd, zodat deze niet heel erg opvallen. 

Afmetingen van mijn DIY project

Hoogte 220,0 cm 
Breedte 210,0 cm
Diepte 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1527,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken