Onze zelf ontworpen TOSIZE Furniture meubel in Elegant Black uitvoering, door Mark & Marion

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Mark

Mark

NL

Gemiddeld

2 minuten

In dit DIY project delen Mark en Marion hun ervaring bij het zelf ontwerpen van een kast op maat. En deze is door henzelf in elkaar gezet! Ze hebben gekozen voor meubelpaneel zwart eiken; zo is de kast direct klaar voor gebruik. Het resultaat is een prachtige mooie wandkast.

Omschrijving van Mark en Marion

We waren al geruime tijd op zoek naar een mooi wandmeubel waarin je spullen kunt opbergen, maar ook leuke accessoires kunt opstellen die we onder andere tijdens onze vakanties meenemen als aandenken aan een bijzondere reis. Het lukte echter niet om de juiste kast te vinden (niet de juiste kleur, formaat of vakindeling, etc - wellicht herkenbaar?). Waarom dan niet zelf een kast ontwerpen dachten we? En bij deze webshop is dit mogelijk! Naast je eigen ontwerp is er dan ook de optie om het meubel zelf te schilderen. Aangezien we al geruime tijd in ons huis bezig zijn om een en ander op te knappen, zagen we het niet zo zitten om de kast zelf te moeten schilderen. Sindskort is het echter mogelijk om te kiezen uit een aantal 'standaard' kleursoorten. Wij waren op zoek naar een zwarte uitvoering en dat is 't dus nu ook geworden. 

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben het ontwerp van de vakkenkast van Marjolein Bouhuijzen aangepast en uiteindelijk dit ontwerp gemaakt naar onze eigen smaak. De kast dien je zelf te monteren, maar de begeleidende beschrijving is duidelijk en maakt het heel gemakkelijk. Je moet in eerste instantie goed kijken dat je panelen om de juiste manieren met de deuvels in de juiste gaatjes, maar eigenlijk verloopt dit allemaal heel vanzelfsprekend. Binnen 4 uur heb je de kast compleet gemonteerd.

 

Later hebben wij de kast nog uitgebreid met opbouwspotjes. Deze hebben we aangeschaft bij ledwereld.nl, waar we goed werden geadviseerd. De spots zijn dimbaar en het resultaat zie je op de foto's. De accessoires hebben we grotendeels zelf gekocht op onze vakantie in Bali.

Afmetingen van mijn DIY project

220,0 cm hoog
210,0 breed
40,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

2371,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken