Modulaire plankopbergmogelijkheid woonkamer, van Arnold

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Arnold

Arnold

AT

Heel makkelijk

2 minuten

In dit project laat Arnold zien hoe hij zijn droomkast op maat maakte van gesneden berkenmultiplex. Zijn eigen ontwerp transformeerde hij tot een speels kastje met vakken.

Beschrijving door Arnold

Ik heb een grote plank gebouwd met houtspelverbindingen! Het is een replica van een designplank die minstens drie keer de prijs zou hebben gekost. Er werden 18 mm berkenmultiplexpanelen geïnstalleerd.

Hoe ik dit project heb gedaan

Erg makkelijk!! Ik heb in 1 middag zelf mijn droomplank gebouwd. Het klaarbestellen zou vele malen hebben gekost wat ik niet kon betalen. Het bestellen en laten bezorgen van de platen duurde minder dan een week!! Ik kocht de Woodplay-verbinders bij de bouwmarkt en we waren klaar om te gaan. Ik bestelde 44 panelen van 50/40 cm en 5 panelen van 30/40 cm voor de bovenste rij planken bij Tosize. Het bestaat uit 18 mm berkenmultiplex panelen met witte woodplay t-connectoren, 90 graden connectoren en kruisconnectoren. Ik vind het er heel mooi uitzien. Het was heel gemakkelijk in elkaar te schroeven, ongeveer de helft van het gewicht van een Ikea-plank. Een plank van dit formaat zou me anders 4000 euro hebben gekost. Ik heb het dus kunnen realiseren voor minder dan € 1500. Ik denk er nog aan om fronten in wit gecoat multiplex te plaatsen, al zijn er geen grenzen aan je fantasie, je zou er ook glazen fronten of lades in kunnen verwerken. Van de Woodplay-connectoren had ik 8×90 graden, 24×cross-connectoren en 28 t-connectoren nodig.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

215,0 hoogte
250,0 cm breedte

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken