Kleurrijk en vrolijk dressoir voor in de werkplaats, van Michael

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Michael

Michael

DE

Makkelijk

2 minuten

Michael maakte voor zijn werkplaats een creatief dressoir van verschillende gerecyclede producten. De basis is gemaakt van multiplex dat op maat is gezaagd en online is besteld. De overige fronten en onderdelen maakte hij van gerecyclede materialen. Een mooie manier om een ​​kast op maat samen te stellen. Ben je benieuwd naar zijn ervaringen? Lees verder!

Beschrijving door Michaël

In dit kleine project heb ik een dressoir gebouwd voor de (garage)werkplaats. De mix hier is 50% multiplex van TOSIZE.be en 50% upcycling van gebruikte materialen. Plus experimenten met vernis en kleuren :)

Hoe ik dit project heb gedaan

Ik heb het lichaam opgebouwd uit de multiplexpanelen van TOSIZE.be: De verbindingen zijn allemaal gelijmd; uitgelijnd en gestabiliseerd met platte pluggen. De kastonderdelen zijn upcycled, evenals de lades. Alleen al de ladepanelen zijn gemaakt van het bestelde multiplex. Panelen e.d. worden met afstandhouders uitgelijnd en de handgrepen worden vastgeschroefd. Ook heb ik de (volledig uittrekbare) rails voor de lades gekocht. Schilderen was bijzonder leuk; Dus meer gedachten over de kleurencombinatie. Voor het doel in de garage is het niet belangrijk; maar hey, ik ben aan het experimenteren :). De afwerking van het bovenpaneel (niet zeker, maar ik denk dat het eikenhout is) is hardwaxolie.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

Ongeveer. 130,0 cm breed, 93,0 cm hoog, 45,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Michael en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

222,30 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken