Kistbank (dubbel) om de opbergruimte te vergroten

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

W.

W.

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Twee identieke banken met een klep zodat je erop kunt zitten en ruimte hebt om spullen op te bergen. Meeste materiaal is MDF, de deksel zijn van multiplex

DIY opbergbank

Mijn dochter Mieke is pas verhuisd. In de keuken is de opslagruimte beperkt. Vandaar de wens om een kist/bank te hebben. De bank bestaat uit 2 identieke delen zodat het geheel hanteerbaar blijft. De materiaaldikte is 18 mm. Voor de deksel is populieren multiplex gebruikt. Dat heeft meer weerstand tegen doorbuigen dan MDF. Al het overige materiaal is MDF. Ik was nieuwsgierig naar het gebruik van pockethole bevestiging. Het voordeel daarvan is dat er geen schroeven in het zicht zitten. Dat betekent ook minder werk voor de afwerking. Verder heb ik een hulpmiddel gemaakt om de platen haaks op elkaar te kunnen zetten. Dat werkt erg handig, vooral als je alleen werkt.

De afmetingen van het project

per kist is de lengte 82,0 cm, de hoogte is 45,0 cm en de breedte 50,0 cm (plus een oversteek van 20 mm voor de deksel)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van W. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

178,28 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken