Keuken- en badkamermeubel door John

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

John

John

NL

Uitdagend

2 minuten

Omschrijving

John heeft voor zijn keukeneiland een nieuw keukenblad gemaakt, waarvoor hij spaanplaat wit gemelamineerd gebruikt heeft. De deurtjes in de keuken zijn daarentegen van MDF zwart. Door die plaatmaterialen heeft zijn keuken een strakke uitstraling. 

Ook voor het badkamermeubel gebruikte John MDF zwart. Dat in combinatie met witte muren zorgt ervoor dat zijn badkamer er modern uit ziet. Bekijk ter inspiratie naar zijn keuken én badkamer!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

De realisatie van een keuken- en badkamermeubel.

Keukenmeubel

Ik heb een keuken ontworpen en gemaakt uit spaanplaat wit gelamineerd en MDF Zwart V313. Het zijn twee kasten uit één stuk. Een basis van 2 meter bij 60,0 centimeter, waar de spoelbak in zit, en een kookeiland van 2 meter bij 82,0 centimeter, waar een keramiek blad met bar op geplaatst is. Al het materiaal inclusief deurtjes voor het watereiland is gemaakt van zwart MDF v313 gezaagd door OPMAATZAGEN.nl, waarvan sommigen in verstek om de deuren weg te laten vallen in de kasten. Het materiaal is uitgefreesd om het te bekleden met 1 millimeter RVS platen. Het kookeiland is later bekleed met massieve eiken houten planken.

Badkamermeubel

Daarnaast heb ik een badkamermeubel gemaakt van hetzelfde materiaal. Hierbij heb ik ook verstekken laten zagen zodat op de hoeken geen "lasnaad' zichtbaar is. Het is vervolgens afgelakt met een blanke lak.

Resultaat

Door de perfecte maatvoering van OPMAATZAGEN.nl heb ik, vind ik zelf een heel mooi resultaat behaald.
 

Volgende project

Mijn huidige project is het maken van schuifdeuren in de schuine kanten van mijn zolder. De volgende bestelling is dus al geplaatst!

Dank voor alles.
Groet John

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van John en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

23,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken