Inklapbare werkplek van Multiplex Berken, door Ate

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Ate

Ate

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Voor in onze woonkamer wilden we graag een prettige werkplek, maar geen groot scherm in de woonkamer. Hiervoor hebben we dit meubel gemaakt, met daarin een complete PC.

Hoe heb je het bureau gemaakt?

Het meubel bestaat uit berken multiplex van 27mm (werkblad) en 18mm (de kast zelf). Alle platen zijn op maat gezaagd, de benodigde gaten heb ik zelf uitgezaagd en gefreesd. Het geheel is aan elkaar gemaakt met lamellen en houtlijm, waardoor er aan de buitenkant geen schroeven te zien zijn.
De ingebouwde PC is voorzien van waterkoeling, en is volledig ingebouwd. De draagarmen voor het werkblad draaien om twee stalen buisjes, die zijn geïntegreerd in het meubel.

Wat zijn de afmetingen?

Hoogte 86,0 cm  x Breedte 91,0 cm x Dikte 33,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ate en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

554,52 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken