Inbouw boekenkast op maat gemaakt, door Ilse

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

ilse

ilse

NL

Uitdagend

1 minuut

Omschrijving

Een verdiepingshoge en kamerbrede boekenkast in een kantoor. Mooie speling door middel van vakken en om een haard heen gebouwd. Voorzien van handige opberglades.

Kamerbrede boekenkast met speelse vakken

We zijn gestart met veel Pinterestplaatjes zoeken tot het concept helder was. Een werktekening gemaakt en vervolgens via OPMAATZAGEN.nl de juiste maten besteld. Platen snel thuisbezorgd gekregen, welke met de bezorgdienst in de schuur gezet zijn, wat een service! Planken gegrond en binnen in elkaar gezet. Het overeind tillen van de 2 kastdelen heeft nog veel voeten in de aarde gehad. Met 3 man sterk hebben we de zware kast gekanteld en op z'n plek geschoven. Met 1 cm speling onder het plafond is dit uiteindelijk heel voorzichtig gelukt. De kast is daarna omhoog gevijzeld waarna we 'm hebben afgelakt.

De afmetingen van de kast

485,0 x 320,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van ilse en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1381,19 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken