Ikea smastad DIY geïnspireerd door Jeffrey, door Tooske

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Tooske

Tooske

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een speel en opberg hoekje voor onze dochter. De IKEA SMÅSTAD door Jeffrey sprak mij meteen aan. Dit past bij ons interieur en kon daarom ook niet wachten om het te maken!

Bureautje op maat gemaakt

De gezaagde delen zijn aan elkaar verlijmd door middel van lijmtangen en houtlijm en nadien aan elkaar vast geschroefd. Vervolgens hebben we deze ombouw vervolgens geplaatst over de IKEA SMÅSTAD.
Vervolgens hebben we om het meubeltje strak tegen de muur te krijgen inkepingen gemaakt aan de achterkant van het hout, zodat het over de plint valt en strakker staat tegen de muur. Tot slot is het hout 3 keer afgelakt met blanke lak om beschadigen te voorkomen.

De afmetingen van het project

Hoogte 51,0cm, Diepte 52,0cm en Breedte 155,0cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Tooske en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

429,20 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken