IKEA hack: Laag en lange speeltafel zelfgemaakt voor de kids, door Martijn

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Martijn

Martijn

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Martijn deelt zijn ervaring met het maken van een laag en lange speeltafel voor zijn kinderen. Hij geeft handige stappen en tips voor deze IKEA-hack. Met zijn DIY-aanpak heeft Martijn een praktische en speelse tafel gecreëerd waar de kinderen urenlang plezier aan beleven. Volg zijn stappen en maak je eigen lange speeltafel voor de kids.

Omschrijving van Martijn

Mooie speeltafel voor de kids. Samen met twee kasten van IKEA, waar wij lekker veel speelgoed in kwijt kunnen. De speeltafel is drie meter breed, dus ruimte genoeg

Hoe ik dit project gemaakt heb

Na veel op internet gekeken te hebben naar verschillende soorten speeltafels voor onze kinderen. Kwamen wij verschillende malen speeltafels tegen met IKEA kasten waarop een blad geplaatst werd. Helaas bleken deze kasten niet meer verkocht te worden, maar gelukkig is er altijd nog Marktplaats. Hier kwamen wij deze kasten tegen met zwarte greepjes. Toen moesten wij op zoek naar een blad van drie meter breed. Dit bleek nog niet zo eenvoudig. Toen kwamen wij op de site van TOSIZE.be. Hier hadden wij een ruime keuze en kwamen wij bij dit blad uit. Tot op de millimeter nauwkeurig en ook nog mooi afgerond aan de voorkant. De levering was lekker snel en onze kinderen zijn erg blij met hun nieuwe speeltafel en wij zijn blij met het mooie en opgeruimde resultaat.

Afmetingen van mijn DIY project

300,0 x 52,2 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Martijn en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

200,71 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken