Hangende vakkenkast van vurenhout, door Tim

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Tim

Tim

NL

Gemiddeld

2 minuten

Tim maakte zelf deze Scandinavisch stijl kast op maat. Door het vurenhout op maat te bestellen, hoefde hij het geheel alleen nog maar te monteren. Vuren is een zeer populair plaatmateriaal in ons assortiment. De stoere en natuurlijke uitstraling maakt dat de keuze al snel richting deze vuren panelen gaat. Massief vuren is geelachtig van kleur en met de afwisseling van kleine en grotere noesten maakt dit het een onbevangen houtsoort. In vergelijking met grenenhout is vuren lichter van kleur. De ideale houtsoort voor het maken van meubels in Scandinavische stijl. 

Omschrijving van Tim

Een zeer simpele vakkenkast voor aan de muur, van 28mm vuren panelen. Dankzij de exacte maatvoering van TOSIZE.be, is het geheel ook zeer eenvoudig in elkaar te zetten!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Allereerst een 3D schets gemaakt om te kijken hoeveel vakken, de afmetingen en de verhoudingen te bepalen. Vervolgens heel eenvoudig de juiste aantallen besteld bij TOSIZE.be en in elkaar geschroeft. Ook dit gaat heel gemakkelijk op een vlakke vloer en met wat winkelhaken en lijmtangen. Iets complexer is het aanleggen van de lampjes, de draadjes weggewerkt dankzij de sleuven aan de achterkant (gemaakt met de bovenfrees). Even schuren, plamuren, aflakken en klaar. Mooie opvulling voor aan de wand en ook mooie verlichting in deze donkere hoek van de kamer.

Afmetingen van mijn DIY project

160,0 x 80,0 x 20,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Tim en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

266,29 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken