Grote, wandvullende TOSIZE Furniture vakkenkast, door Esther en Lars van Be Creative Shop

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Esther

Esther

NL

Makkelijk

3 minuten

Esther en Lars van Be Creative Shop delen hun ervaringen bij het creëren van een opvallende wandvullende vakkenkast met TOSIZE Furniture. Leer van hun stappen en laat je inspireren door dit project dat zowel functioneel als esthetisch is.

Omschrijving van Esther en Lars

Esther en Lars hebben een nieuw kantoor gebouwd om aan hun webshop te werken. Hier willen ze heel graag een mooie kast die ook functioneel is: ruimte voor accessoires maar ook vakken met deuren voor opbergruimte. Dat is gelukt!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Esther en Lars hebben de 3D configurator op de website gebruikt om het ontwerp te maken. Dit vonden zij een super leuk proces. Ze hebben heel veel verschillende indelingen gemaakt en opgeslagen in de winkelwagen, om er de volgende dag weer even naar te kijken en nog wat aanpassingen te doen. Toen ze eruit waren hebben ze de kast besteld. Een aantal weken later kregen ze een flink pakket met alle losse planken thuis geleverd. Vervolgens hebben ze het volgende stappenplan afgewerkt:

  1. Het is heel handig om als voorbereiding alle planken te sorteren, want zo kun je snel aan de slag met het bouwen.
  2. Het bouwen van de kast zelf ging super snel! Doordat alles op volgorde lag konden ze snel de onderste planken neerleggen en waterpas stellen. Lars heeft hier direct uitsparingen gemaakt voor de verdeler van de vloerverwarming en een stopcontact.
  3. Vervolgens alles van onder naar boven opgebouwd. Heel makkelijk systeem doordat alles al is voorgeboord en alle benodigde accessoires meegeleverd zijn in het installatiepakket.
  4. Toen de kast eenmaal was opgebouwd, is Lars begonnen met het gronden van de kast. De deurtjes had hij toen nog niet bevestigd, omdat dit fijner is met het schilderen. Doordat de kopse kanten van het MDF zijn beplakt met een grondeerband scheelt dit heel veel voorbeidingstijd om de zuigende werking van de kopse kanten te verminderen.
  5. Daarna was het tijd om de kast te schilderen in dezelfde kleur als de wanden en het plafond en alle deurtjes te monteren.

Doordat de kast in dezelfde kleur als de wanden en het plafond is geschilderd, gaat kast helemaal op in de ruimte en knallen de heerlijke hysterische accessoires van Esther extra eruit! De kleur is Sculptura van Carte Colori.

Esther en Lars zijn enorm blij met de kast. Ze hebben nu voldoende opbergruimte voor alle kantoorspullen en door de open vakken voegt het qua sfeer en styling ook echt iets toe aan de ruimte.

Afmetingen van mijn DIY project

445 cm breed, 234 cm hoog en 40 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

3192,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken