Grote wand- en opbergkast in de woonkamer, door Paul en Mariska

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Paul

Paul

NL

Makkelijk

2 minuten

Samenvatting

Paul en Mariska delen hun avontuur bij het bouwen van een ruime wand- en opbergkast voor hun woonkamer. Ontdek hun aanpak, ervaringen en het eindresultaat van dit inspirerende project.

Paul en Mariska delen hun avontuur bij het bouwen van een ruime wand- en opbergkast voor hun woonkamer. Ontdek hun aanpak, ervaringen en het eindresultaat van dit inspirerende project.

Omschrijving van Paul

Op zoek naar een mooi, functionele wandkast zijn we uitgekomen bij de mogelijkheden van TOSIZE.be. Een kast van 4,60 meter, met veel opbergmogelijkheden, maar met behoud van een mooie, ruime uitstraling door de open vakken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Allereerst hebben we alle losse planken moet verven. Een tijdrovende klus omdat er 3 lagen verf op moest (2x grond en 1x gewone laag). Daarna hebben we de kast in elkaar gezet en aan de muur vastgemaakt. We waren hier 1 dag mee bezig. We waren een paar uur extra tijd kwijt, omdat we er voor hebben gekozen om de bedrading (voor muziekboxen en LED verlichting) we te frezen. Zonder deze extra opties kan het in een dagdeel.

Tip: als je een kast tot aan het plafond neemt (wat wij hebben) maak de gaten in de bovenste plank wat groter, dan ben je minder kracht kwijt om de bovenste plank te plaatsen en vermindert dit de kans op beschadiging.

Afmetingen van mijn DIY project

244,0 x 460,0 x 40,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1 item in totaal

2805,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken