Groot kinderbureau van steigerhout, door Robert

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Robert

Robert

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Ik heb, voor in de woonkamer, een bureau van steigerhout gemaakt voor onze 2 kids. Het bureau heb ik afgewerkt met een greywash beits. De opberg bakken van Ikea passen er mooi in.

Hoe heb je het bureau gemaakt?

Ik ben geinspireerd door een foto van een kinderbureau op internet. Op basis van de ruimte in mijn woning heb ik het benodigde steigerhout besteld bij OPMAATZAGEN.nl. Het in elkaar zetten was redelijk eenvoudig omdat alles dus al op maat was. Daarnaast is goed gereedschap natuurlijk handig. Een accu schroef machine is essentieel bij deze klus. Uiteindelijk ook het bureau geschuurd en geverfd voor de finishing touch. Voor het schuren heb ik een goede vlakschuurmachine gebruikt.

Wat zijn de afmetingen?

De tafel is 200,0 cm breed en het kastje rechts is circa 96,0 cm hoog.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken