Groot DIY bureau op houten poten, door Ildo

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Ildo

Ildo

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Ildo laat zijn project zien om een ruim bemeten DIY bureau te maken met stevige houten poten. Het bureau biedt niet alleen voldoende werkruimte, maar voegt ook een stijlvol en functioneel tintje toe aan zijn kantoorinrichting.

Omschrijving van Ildo

Ik heb een bureau gemaakt met de grenen plank die ik bij jullie heb gekocht. De poten kwamen ergens anders vandaan. Ik heb veel plezier gehad tijdens dit project, ondanks de extreme kou.

Hoe ik dit project heb gemaakt

De plank kwam mooi afgewerkt en geschuurd aan, dus ik heb wat minerale terpentine op de plank gesmeerd om hem te beschermen, na 2 dagen drogen heb ik 2 lagen Rambo waterbasis houtbeits aangebracht (meer een vernis op waterbasis). Na weer 2 dagen bracht ik een laag Walrus houtolie aan, monteerde de poten en klaar was kees. Ik ben nu tevreden, en we kunnen op vakantie gaan en terugkomen met ons nieuwe bureau en klaar om het jaar te beginnen.

Afmetingen van mijn DIY project

135 cm lang 65 cm diep 75 cm hoog.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ildo en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

137,94 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken