Groot bureau-desk oppervlakte van multiplex, door Bogdan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Bogdan

Bogdan

NL

Makkelijk

1 minuut

Maak net zoals Bogdan een wit bureau van multiplex berken. Hierdoor heeft hij nu een strak bureau in zijn kantoor staan. Met enkele schroeven heeft hij het plaatmateriaal aan het onderstel en de bureaupoten bevestigd. Wanneer je plaatmateriaal bij ons besteld maak je je klusproject een stuk eenvoudiger! Want al het zaagwerk kan jij uit handen geven, wie wilt dat nou niet? 

Omschrijving van Bogdan

Ik heb een "Multiplex Berken Wit 18 mm" plaat gebruikt om een bureau te maken voor mijn "kantoor aan huis". Ik heb de bureaupoten en het onderstel toegevoegd en met schroeven aan de plaat bevestigd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb een 160,0 cm x 80,0 cm plaat besteld van het materiaal "Multiplex Berken Wit 18 mm" met aan de boven- en onderkant een witte melaminelaag. De bureaupoten en het onderstel heb ik apart besteld bij Modulor. Ik heb gekozen voor 2mm afgeronde kanten aan alle kanten van de plaat, en ik heb zelf de laatste schuurbeurten gedaan voor de vier randen en hoeken. Ik heb geen lak gebruikt. De mooie witte melamine laag op werkt geweldig als bureau oppervlak.

Afmetingen van mijn DIY project

160,0 x 80,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Bogdan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

220,40 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken