Gangkast van vloer tot plafond met TOSIZE Furniture, door Gerrit

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Gerrit

Gerrit

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving van Gerrit

Een hoge gangkast van vloer tot plafond. 78,0 cm breed en 40,0 diep. Twee open vakken en 3 vakken met deurtjes. Ik heb de kast op een voet gezet in plaats van op stelpoten. Dit omdat Ik heb in de gang een sanitaire plint van tegelwerk van 9,0 cm hoog en 1,0 cm dik. Hiervoor heb ik apart 3 stukken MDF van 38 mm dik besteld. Hier bovenop is de kast gezet die nu strak tegen de muur staat.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Na de bezorging op een pallet de zaak uitgepakt en gesorteerd. Alles was heel keurig verpakt. De 6 deurtjes zijn apart gehouden en geschilderd. De andere delen zijn op volgorde gelegd. Een en ander is netjes volgens de handleiding in elkaar gezet. Het monteren was een fluitje van een cent. Het schilderen duurde wat langer. Vooral het afpeuteren van de stickers was wel een dingetje. Helaas zijn bij het voorzichtig verwijderen van de stickers toch wat hele lichte beschadigingen opgetreden. De stickers plakken zo goed dat er soms ook wat oppervlak van de mdf plaat werd meegetrokken. Wellicht dat jullie daar nog eens wat slimmers op kunnen verzinnen. Dit is overigens het enige kritische nootje, beetje plamuur doet wonderen. Ik had stelplaten erbij gekregen. Die heb ik niet gebruikt. Het resultaat is op de foto's te zien.

Afmetingen van mijn DIY project

78,0 cm breed 
40,0 cm diep 
240,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

844,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken