Eiken bureau met grote overbrugging, door Ad

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Ad

Ad

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving

Wij wilden een ruim bureau in de werkkamer dat van wand tot wand liep. Dit moest dus op maat worden gemaakt. We hebben gekozen voor een groot blad in twee delen wat aan de muur is bevestigd en één poot in het midden.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

In eerste instantie wilde ik dit met eiken planken doen, maar toen kwam ik op de website van OPMAATZAGEN.nl terecht. Het blad is te lang (en zwaar) voor uit 1 stuk, dus daarom in twee delen besteld.

Aan de muurzijden zit het blad met een balkje en slagpluggen aan de muur bevestigd. Ter ondersteuning is er een midden poot van twee staande delen en één smaller stuk ervoor precies op maat besteld. Wel iets korter dan de breedte om de naden zoveel mogelijk uit zicht te houden.

De delen van de poot zijn gelijmd, het blad ligt er los op om te kunnen werken. Alles paste exact en de naad in het midden van het blad sluit strak aan. Ook de kanten zijn perfect afgerond zoals aangegeven, zeker bij de poot wel zo fijn voor je tenen. Een superfijn en ruim bureau wat heel lang mee kan!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

408,0 x 95,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ad en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

2678,76 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken