Een zwart eiken TOSIZE furniture vakkenkast op maat, door Cathalijne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Sjaak

Sjaak

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Cathalijne heeft zelf een TOSIZE furniture kast op maat ontworpen. Ze heeft gekozen voor meubelpaneel zwart eiken. De kast is op maat gemaakt en zelf gemonteerd. Lees meer over haar ervaring hieronder.

Omschrijving van Cathalijne

Kastenwand met tv paneel

Hoe ik dit project gemaakt heb

Op afspraak geweest in de showroom. Goed geïnformeerd, en met bestellen goede ondersteuning gehad. Na 5 weken was de kast al geleverd. In de onderkast gaten geboord om kabels te trekken naar het tv paneel. Het in elkaar zetten van de kast duurde ongeveer 4 uurtjes. Je merkt dat de materialen maatvast zijn, maar dat er wat speling zit in de staanders door de sleufgaten in de liggers. Het is erg belangrijk om de onderste panelen goed (op de definitieve locatie) waterpas te zetten. Wat voor mij een verrassing was, is dat de kast vastgelijmd moet worden, en dus niet demontabel is. Met deze kast betekend dat dus dat die niet te verplaatsen meer is.

Afmetingen van mijn DIY project

255,0 x 260,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

3088,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken