Een zelfontworpen TOSIZE Furniture vakkenkast op maat, door Jessica

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

jessica

jessica

NL

Heel makkelijk

1 minuut

In dit DIY project laat Jessica zien hoe ze zelf een vakkenkast op maat heeft ontworpen. Door te kiezen voor TOSIZE Furniture kon ze zelf het ontwerp helemaal naar haar smaak maken. Ze heeft gekozen voor MDF zodat ze de kast zelf in een bij haar interieur passende witte kleur kon schilderen.

Omschrijving van Jessica

Een vakkenkast met drie deurtjes. Om op een sfeervolle manier boeken en accessoires te laten shinen en praktische andere spullen in op te bergen. En dan helemaal op maat.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Na het urenlang uitdenken en meten en vervolgens het maken van vele schetsen, voerden we de kast in via de online tool. Een aantal weken later bezorgde een grote vrachtwagen de losse planken welke doormiddel van een makkelijk te leggen puzzel (met behulp van de instructies) in elkaar te zetten was. Alle planken waren exact op maat en voorzien van deuvels. En binnen no time stond er een mooie kast tegen de anders kale muur.

Afmetingen van mijn DIY project

254,0 cm
156,0 cm
34,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1154,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken