Een zelfgemaakte bijzettafel van multiplex berken, door Menno

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Menno

Menno

NL

Gemiddeld

1 minuut

Menno deelt in dit DIY projecht zijn ervaring met het zelf maken van een bijzettafel. Hij heeft er voor gekozen om stevig multiplex 27mm online te bestellen. Door te kiezen voor de online zaagservice kon hij direct met het project starten. Het resultaat is een unieke en zeer stevige bijzettafel geworden!

Omschrijving van Menno

Na al een tijd op zoek te zijn geweest naar een leuk bijzettafeltje om een plant op te zetten uiteindelijk maar zelf gaan tekenen, hout en wasolie besteld en de meubelmaker uit gaan hangen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Na een aantal schetsen gemaakt te hebben uiteindelijk gekozen voor het ontwerp dat nu gemaakt is. Mijn bouwtekeningen zijn over het algemeen kladjes die een keer of vaak worden aangepast, ook deze keer was dit het geval. Het materiaal besteld en met behulp van lamello's in elkaar gelijmd (er zit geen schroef of spijker in). Mijn projecten kenmerken zich meestal door overkill, dit tafeltje waar nu een plant op staat is waarschijnlijk ook sterk genoeg om als opstapje voor twee personen te dienen.

Afmetingen van mijn DIY project

Breed: 55,0 cm
Hoog: 60,0 cm
Diep: 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Menno en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

104,22 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken