Een zelf op maat gemaakt bureau en hobbytafel van MDF, door Paul

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Paul

Paul

NL

Makkelijk

2 minuten

Online MDF op maat bestellen maakt het zelf maken van een bureau een stuk makkelijk. Zeker als er, vannwege ruimtegebrek, een deel van het bureau een afgeschuinde hoek moet hebben. Paul heeft zijn werkruimte opnieuw ingericht met een bureau of hobbytafel op maat. Deze zelfgemaakte werkplekken heeft hij mooi en vakkundig afgewerkt met vinyl en kunststof hoeklijn.

Omschrijving van Paul

Ik had 2 Bureaus staan in de hobbykamer die veel te log waren en de kamer erg klein maakten. Heb hier twee nieuwe tafels voor gemaakt om ruimte te besparen en tock hetzelfde werkoppervlak hadden. De bureaus zijn hiermee wat smaller maar wel langer. Door een afgeschuind blad is er alsnog een ruime inloop ontstaan. Ik heb het blad beplakt met vinyl en voorzien van een sierlijst. De kopse kanten afgewerkt met kunststof hoeklijn.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Alle panelen eerst uitgetekend en op maat besteld. Was uiterst nauwkeurig gedaan. Eerst de topbladen afgewerkt en daarna de onderstellen er onder gemaakt. De bladen beplakt met vinyl en voorzien van sierlijst. Kopse kanten afgewerkt met kunststoff hoeklijn. Ook werden aan de achterkant kabelgoten gemaakt, eveneens van het gezaagde materiaal. Kopse sierlatten van het blad weren 1 maal gelakt en daarna in de was gezet. Dus geen last meer van vervuiling. Ben zeer tevreden met de behaalde resultaat en kan deze manier van werken, door online hout op maat te bestellen, ook aanbevelen.

Afmetingen van mijn DIY project

2 tafels van 140,0 cm bij 60,0 cm met 1 afgeschuinde kant

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Paul en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

350,38 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken