Een wit geschilderde TOSIZE Furniture vakkenkast op maat, door Dewi

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Dewi

Dewi

NL

Makkelijk

2 minuten

Zelf een kast op maat ontwerpen, bouwen en schilderen is een leuk proces. En met de TOSIZE furniture kasten ook nog eens heel eenvoudig. Met de 3D configurator stel je razendsel een grote of kleine kast op maat samen. Lees meer over de aanpak en kast van Dewi.

Omschrijving van Dewi

We hebben een TOSIZE Furniture - vakkenkast gemaakt omdat wij op zoek waren naar meer opbergruimte in onze woonkamer daarnaast kunnen wij ook veel persoonlijke spullen neerzetten in de vakken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De kast was makkelijk in te tekenen via de 3D configurator. We hebben tijdens het tekenproces al bedacht welke spullen we in de kast wilden zetten, zodat we daar de afmetingen op aan konden passen. Toen de kast geleverd werd hebben we per vak een stapel onderdelen gemaakt. Door de nummering van de onderdelen en de duidelijke tekening was het in elkaar zetten van de kast makkelijk. Vervolgens hebben we de naden van de kast met anti-crack acrylaatkit afgewerkt en daarna in de grondverf gezet. Vervolgens nog in twee lagen afgelakt. De deurtjes en de legplanken achter de deurtjes hebben we los gelakt en pas achteraf bevestigd.

Afmetingen van mijn DIY project

H 265,0 cm
B 203,5 cm
D 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1486,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken