Een TOSIZE Furniture vakkenkast op maat voor op het thuiskantoor, door Eva

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Eva

Eva

NL

Gemiddeld

1 minuut

Eva laat in dit DIY project zien hoe ze een TOSIZE Furniture vakkenkast heeft ontworpen, in elkaar en in de verf heeft gezet. Ze heeft gekozen voor een kast in te schilderen MDF zodat het goed past bij de rest van haar werkkamer. Het is een mooie kast met veel opbergruimte geworden. 

Omschrijving van Eva

Een grote vakkenkast voor in mijn werkkamer met open vakken en een gedeelte achter deurtjes voor bijv. de printer, kantoorartikelen en andere dingen die uit het zicht mogen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb eerst bepaald hoe groot de kast moest worden en daarna een schets gemaakt. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met de configurator. Nadat alles in een mooi pakket werd geleverd hebben we met 2 personen de kast in ca. 2 uur opgezet. Vervolgens alles ontvet, geschuurd en in de grondverf gezet. Daarna afgelakt. De meegeleverde push to open voor de kastdeurtjes heb ik niet gebruikt, in plaats daarvan heb ik kastknopjes gemonteerd.

Afmetingen van mijn DIY project

240,0 cm breed
254,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1836,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken