Een TOSIZE furniture vakkenkast met verschillende dieptes, door Ruud

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Ruud

Ruud

NL

Makkelijk

1 minuut

Ruud deelt in dit DIY project zijn ervaring met het samenstellen, monteren en afwerken van 2 TOSIZE Furniture kasten op maat. Hij heeft er voor gekozen om de 2 kasten een verschillende diepte te geven. En door te kiezen voor MDF kon hij zijn wandmeubel naar eigen smaak afwerken. Lees meer over zijn ervaring hieronder.

Omschrijving van Ruud

Wandkast gebaseerd op 2 TOSIZE Furniture meubels met verschillende dieptes.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De onderste kast heeft 6 deurtjes en is 45 cm diep. Ik wilde deze laten zweven door aan muur te hangen. Heb dat gedaan maar uiteindelijk ook op pootjes gezet met een plint van 12 cm hoog. De bovenste kast is een vakkenkast van 25 cm diep. Onderste plank weggelaten omdat deze op de onderste kast staat. De kast is geverfd in de kleur van de muur. Voor het verven van de kast zijn de naden geplamuurd of gekit.

Afmetingen van mijn DIY project

Totale breedte x hoogte
300,0  x 233,0 (afgezien van de plint)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1865,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle meubels bekijken