Een TOSIZE Furniture vakkenkast en TV meubel, door Rinske en Evert Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Evert Jan

Evert Jan

NL

Makkelijk

1 minuut

In dit DIY project laten Rinske en Evert-Jan zien hoe ze zelf een TOSIZE furniture kast en TV-meubel op maat hebben samengesteld. Het ontwerp, de montage en de afwerking hebben ze helemaal zelf gedaan! Laat je hieronder inspireren voor het zelf ontwerpen van een kast op maat.

Omschrijving van Rinske en Evert Jan

We hebben een vakkenkast gemaakt voor in de woonkamer. We wilden graag ruimte om (bord)spellen op te ruimen in de kastjes op de onderste rij. Daarnaast wilden we een plek voor de TV, platenspeler en viool en voldoende ruimte voor boeken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben eerst nagedacht over wat we allemaal kwijt wilden in de kast. Vervolgens hebben we met hulp een definitieve schets gemaakt. Toen de vakkenkast geleverd werd zijn we begonnen om de vakkenkast in elkaar te zetten. Hierbij is het belangrijk om na te denken over waar je je elektriciteit wilt hebben in de kast. Vervolgens hebben we de kast geschuurd en in de grondverf gezet. Daarna hebben we de kast nog een keer geschuurd en afgelakt. Tot slot hebben we de deurtjes gemonteerd en de kast ingericht.

Afmetingen van mijn DIY project

270,0 cm breed en 255,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

2164,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken