Een TOSIZE furniture TV-meubel op maat, door Paul

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Paul

Paul

NL

Makkelijk

2 minuten

Met TOSIZE furniture kan je zelf eenvoudig in 3D je meubel op maat samen stellen. Deze is ook nog eens eenvoudig zelf te monteren en in geval van MDF blank ook zelf te schilderen in je favoriete kleur. Paul raakte enthousiast over het zelf ontwerpen van zijn nieuwe TV-meubel. Hij vertelt in dit DIY project over zijn ervaring. Omdat veel mensen geïnspireerd zijn door Paul zijn ontwerp, is dit ontwerp als standaard model toegevoegd aan ons assortiment. Bekijk hier TOSIZE Furniture model TSFC013 op basis van het ontwerp van Paul!

Omschrijving van Paul

Een op maat gezaagd TV meubel met 4 dichte kastjes (met klikdeuren) en 1 open vak voor toekomstig open haard hout. 3 meter 80 breed en 40 cm diep, 4 cm dik.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Na leuk contact hebben we een ontwerp gekozen en laten maken. De levering ging goed (netjes op een pallet) zodat we konden beginnen met klussen. De losse onderdelen (gelabeld zodat we goed wisten welk onderdeel waar bij hoort) hebben we geverfd en vervolgens stap voor stap in elkaar gezet. Een handig instructiefilmpje via YouTube zorgde ervoor dat het makkelijk in elkaar te zetten is. We zijn erg blij met het eindresultaat!

Afmetingen van mijn DIY project

380,0 cm breed
45,0  cm hoog
40,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken