Een TOSIZE Furniture maatwerk wandmeubel in een nis, door Sander

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

sander

sander

NL

Gemiddeld

2 minuten

Sander laat in dit DIY project zien hoe hij tot zijn TOSIZE Furniture kast op maat is gekomen. Door zelf zijn wandmeubel op maat te ontwerpen kon hij de nis in zijn woonkamer perfect vullen. Hij heeft gekozen voor het materiaal MDF zodat de kast eenvoudig in meerdere kleuren te schilderen is.

Omschrijving van Sander

Vakkenkast wandmeubel in bestaande nis met aan de onderzijde opbergruimte achter gesloten deurtjes. Vakken zijn zo ingedeeld dat er ruimte is voor opbergmanden en grotere vakken voor een plant of iets dergelijks.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Na een zoektocht op pinterest kwam ik uit bij de meubels op maat van TOSIZE Furniture. Hier was het vrij eenvoudig om met de configuratie optie een kast naar wens samen te stellen. Na het bestellen was de kast vrij snel binnen. Met de bijgeleverde stappen tekening was het in elkaar zetten van de kast goed te doen. Eenmaal in elkaar even gekeken of alles goed naar wens is. Vervolgens de naadjes dicht gemaakt met plamuur en dit glad geschuurd. Nu was het tijd om aan de slag te gaan met verf. Na een goede MDF primer te hebben aangebracht begonnen met de grondverf. Hier nog 2 laklagen over aangebracht in de gewenste kleur. Zeer tevreden met het resultaat en de kwaliteit van het materiaal. Een kast die nog jaren mee kan. Bedankt voor de service en advies.

Afmetingen van mijn DIY project

240,0 cm hoog
148,0 cm breed
40,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1064,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken